1300 julehilsener på nett

Utømmelig med digital plass gir hyggelige muligheter for fvn.no. Gjennom Nært-redaksjonen har vi i julen brakt 660 julebilder med hilsener på nett, smått utrolige 1300 mennesker har gitt sin hilsen gjennom oss.

I et telt på Nedre Torv i Kristiansand tok Nært-redaksjonen ledet av Birgitte Klækken posisjon fra 8. til 23. desember. Sammen med fotograf Jorunn Jensen tilbød vi alle å få tatt sitt julebilde og sende gratis på mail etterpå. I bytte for det fikk vi publisere julehilsenene på vår nettavis, og mange ble også presentert i papiravisen i oppkjøringen til julefeiringen.
Faktisk var pågangen og entusiasmen så enorm at det skapte noen utfordringer for oss i produksjonen og publiseringen, men ikke verre enn at det ble løst. De siste hilsningene kom ut 2. juledag.
For de som representerte Fædrelandsvennen på torvet, ble det en skikkelig travel, men hyggelig førjulstid med usedvanlig mange lange arbeidsdager. Samtidig kan de melde om en utrolig god stemning.
For oss i Fædrelandsvennen var dette et forsøk på å få den gode julestemningen ut i våre kanaler, og samtidig gi leserne et tilbud som dere ønsket. Der føler vi at vi traff over all forventning og at pågangen i teltet dokumenterer det.
Det har strømmet på med takknemlige gladmeldinger og takk for vår tilstedeværelse. Den takken kan vi i høyeste grad returnere. Vi er utrolig takknemlige og ydmyke for at det i en tid hvor alle kan publisere og være sin egen redaktør, fremdeles er stas å være i Fædrelandsvennen. Noen synes nettet er stas, og så konstaterer vi at for noen er det fremdeles papiravisen som har den høyeste standingen.
Vi opplever at det er kombinasjonen av våre kanaler som gjør at Fædrelandsvennen fremdeles klarer å treffe både gammel og ung, men at vi må fornye oss i relativt stort tempo.
Vi har veldig lyst til å finne flere treffpunkter med dere, der vi kan fylle lokalavisrollen som limet i lokalsamfunnet, mens dere kan oppleve at vi er tilstede og hjelpe dere med noe – om enn så enkelt som å publisere en julehilsen.
På vegne av oss all, tusen takk for responsen.

 Se hilsenene her:

Her er hilsener fra onsdag 21. desember

Her er hilsener fra tirsdag 20. desember

Her er hilsener fra mandag 19. desember

Her er hilsener fra søndag 18. desember

Her er hilsener fra lørdag 17. desember

Her er hilsener fra lørdag 17. desember del 2

Her er hilsener fra fredag 16. desember

Julekort fredag 16. desember

Her er hilsener fra torsdag 15. desember

Her er hilsener fra torsdag 15. desember del 2

Her er hilsener fra onsdag 14. desember

Her er hilsener fra tirsdag 13. desember

Her er hilsener fra mandag 12. desember

Her er hilsener fra mandag 12. desember del 2

Her er hilsener fra søndag 11. desember

Her er hilsener fra lørdag 10. desember

Her er hilsener fra lørdag 10. desember del 2

Her er hilsener fra fredag 9. desember

Her er hilsener fra torsdag 8. desember