Nå kan du chatte med Fædrelandsvennen

Nå kan du snakke direkte med oss på fvn.no

Nye Fædrelandsvennen inneholder en egen chat for abonnenter. Her kan du enkelt kontakte oss, eller lese om hva vi jobber med og hvorfor vi velger som vi gjør.

I vår nye digitale drakt er vi i Fædrelandsvennen tilgjengelig på chat med abonnenter – både på web og mobil.

Vi har jobbet mye med hvordan vi skal klare å åpne opp mer for dere lesere. Vi vil gjerne at dere som ønsker skal få vite litt mer om journalistikken vår, vurderingene og veien frem til det vi publiserer. Og så har vi lyst til å fortelle deg ting vi skal gjøre, og gjerne be om innspill.

I sosiale medier gjør vi mye av dette og det er faktisk ganske lett å komme i kontakt med oss. Fædrelandsvennen har aktive profiler som deler innhold og noen bilder fra innsiden av mediehuset både på Facebook og Twitter og vi har Twitter-profiler som @fvn_mediesjef som virkelig byr på vårt indre liv og friske meningsutvekslinger. I tillegg er mange av oss aktive i bruken av mer private profiler.

Men vi har lyst til å gjøre mer for at du skal oppleve oss som tilgjengelige og aktive. Derfor lanserer vi chat – et sted for samtale gjennom tekst.

Med chatten så gir vi også et navn og et ansikt til nettavisen vår. Og vi svarer deg på dine innspill – raskt. Chat er et supert verktøy i sanntid.

I testene har chatten levert over all forventing og vi håper det blir minst like moro når du møter oss i virkelighetens verden. Første uka på vakt er delt mellom undertegnede, sjefredaktør Eivind Ljøstad, nyhetsredaktør Mari Horve Reite og mediesjef Tor Mjaaland. Håper du tester oss!