Slik sorterer vi innholdet

Fritt tilgjengelig for alle

Artikler tilgjengelig for alle vises med en åpen lås.

Nye Fædrelandsvennen har to områder digitalt, et åpent område og et eksklusivt for abonnenter.

Det blir et område som er åpent tilgjengelig for alle lesere. Her vil en andel av sakene våre ligge. Dette er typisk hendelsesnyheter, pressemeldinger, saker vi ikke har skrevet selv, forhåndssaker og en del annet godt lesestoff. Sakene er merket med en åpen lås for å vise at de er fritt tilgjengelige.

Den store nyheten er at vi har et abonnementsområde fra mandag av. Her må du logge inn for å få tilgang. Her lover vi deg at du finner absolutt alt vi publiserer og at du skal få nyhetene med en gang de er klare. I tillegg skal du få en digital versjon av papiravisen til web, mobil og lesebrett, og godt tilpassede nettaviser til alle plattformer.

Et eksempel på hvordan vi vil sortere mellom områdene kan enkelt gis med utgangspunkt i en Start-kamp. Resultater og kampreferatet blir liggende åpent. Abonnentene vil også få løpende oppdateringer, de får kommentar, blogg og spillerbørs. I tillegg vil videoer og intervjuer være forbeholdt våre abonnenter. Du får altså alt, og vi publiserer det hurtigere enn noensinne. Så kan du velge hvor og når du vil lese.

PS! For deg som vil logge på fra mandag kl 06.00: Vi har sendt brev til alle abonnenter med enkel instruksjon, men våre testpaneler forteller det vi ønsker: det er så intuitivt og enkelt at du kan prøve deg uten noen manual. Skulle du trenge hjelp vil vårt kundesenter kunne bistå. De treffer du på telefon 03811 mellom kl 07 og kl 22 mandag. I tillegg vil vi ha åpne kanaler på fvn.no og Facebook også for å gi hjelp.