Bloggløftet

Dette er mine løfter til dere:

  1. Innsikt. Jeg skal gi innsikt i FVNs digitale satsing, og dele mine vurderinger med dere. Bloggen skal også gi dere eksklusive muligheter til å teste produkter før de eventuelt lanseres.
  2. Involverende. Jeg skal involvere, lytte og lære av leserne mine, gjennom å be om innspill på våre digitale tanker og mulige tiltak.
  3. Ærlig. Jeg skal være åpen, ærlig, og aldri villede. Det betyr ikke at jeg kan dele alt til enhver tid, men det skal jeg i så fall også være ærlig om.
  4. Verdiskapning. Jeg skal tilrettelegge for en verdiskapende debatt på min blogg (se debattregler). Alle kommentarer leses. Spørsmål blir besvart innen 48 timer. Dersom det skulle bli nødvendig å fjerne en kommentar, vil vedkommende bli gjort oppmerksom på det.
  5. Alvor. Dine kommentarer skal tas på alvor, og vil anvendes som en del av beslutningsgrunnlaget for FVNs digitale utvikling. Din kommentar kan bli publisert i avisen, bli brukt den til internt arbeid eller på annen måte anvendes i mitt virke som redaktør for digitale medier i Fædrelandsvennen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.